Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< april 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
14
1
2
3
4
5
6
7
15
8
9
10
11
12
13
14
16
15
16
17
18
19
20
21
17
22
23
24
25
26
27
28
18
29
30
 
 
 
 
 

DijkmansBergJeths Advocaten BladelAdresgegevens Sniederslaan 14
5531EL BLADEL
Telefoon
T 0497-360460

DijkmansBergJeths

"......een naam om te onthouden"

 

DijkmansBergJeths Advocaten is een kantoor dat de meest uiteenlopende juridische diensten verleent. Van ondernemingsrecht tot incasso's, van contracten tot personen- en familierecht.
DijkmansBergJeths is een kantoor dat blaakt van enthousiasme en ambitie. Onze specialisaties liggen voornamelijk op het gebied van het ondernemingsrecht, het arbeidsrecht, het vastgoedrecht, het insolventierecht en het familierecht. Samen met onze buitenlandse partners, 35 advocaten én een modern geoutilleerde back-office heet ons kantoor terecht zeer professioneel.

Met recht professioneel en veelzijdig

Onze veelzijdige kennis van het financieel, fiscale en het civiele recht stelt ons in staat om voor grote én kleine bedrijven complexe vraagstukken op te lossen die liggen op het snijvlak van het financiële, het fiscale en civiele recht. Van de bijzondere en uiteenlopende expertises die wij in huis hebben, wordt al vele jaren veelvuldig gebruik gemaakt door een groot aantal binnen- en buitenlandse bedrijven en door een groot aantal accountants- en advieskantoren die onze hulp inroepen bij zeer uiteenlopende ondernemingsrechtelijke en arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Succesvol
Omdat ons kantoor is voorzien van medewerkers met uiteenlopende kennis op een uitgebreid scala van rechtsgebieden, onderbouwd met een vlijmscherp analytisch vermogen en een gezonde dosis gezond verstand, hebben wij in de afgelopen jaren een uitzonderlijk grote adviespraktijk opgebouwd. Zonder te verloochenen dat wij als kantoor in staat zijn voor u op te treden als een begiftigd pleiter, houden van het juridische debat en als gerespecteerd tegenstander in procedures voor u weten op te treden, weten wij als geen ander dat de échte oplossing meestal in de consensus ligt.

Grenzeloos
Wij stellen hoge eisen aan onszelf en onze professionele omgeving. De reden is simpel: alleen dan kan uit een zaak gehaald worden wat er in een zaak zit. De oplossing ligt daarbij lang niet altijd op het juridische vlak.
Daarnaast hebben wij onze dienstverlening verruimd door een samenwerking met onze kantoren in het buitenland, dat ons kantoor breed georiënteerd maakt.


Stay up-to-date!
Wij schrijven regelmatig nieuwsbrieven, toegespitst op verschillende rechtsgebieden en specifieke onderwerpen. Ben u geïnteresseerd en wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Meld u zich dan aan via het formulier op onze uitgebreide/ informatieve website:  www.dijkmansbergjeths.eu

 

 

 


« terug


Advocaten