Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< augustus 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
 
 
 
 
 
1
2
32
3
4
5
6
7
8
9
33
10
11
12
13
14
15
16
34
17
18
19
20
21
22
23
35
24
25
26
27
28
29
30
36
31
 
 
 
 
 
 

MTH Accountants en Adviseurs PuttenAdresgegevens Midden Engweg 27
3882TS Putten
Telefoon
T 0341-357044
F 0341-360294

putten, allesvan, mth, accountant, adviseur

Alweer meer dan 65 jaar geleden trok onze oprichter de heer Meeuwsen, op de motor, gehuld in leren jas door de Noordoostpolder. Zijn doel? De pioniers (de boeren) ondersteunen met kennis en kunde en zo bijdragen aan de wederopbouw van Nederland. Niet lang daarna bundelde hij de krachten met de heer Ten Hoopen. Samen ervan overtuigd dat investeren in persoonlijke relaties de sleutel vormt tot succes. Daar ontstond accountantskantoor Meeuwsen Ten Hoopen, ofwel mth. Tot op de dag van vandaag ondersteunen wij die pioniers, doeners en denkers, ondernemers en werkgevers met de essentie van hun onderneming. Dé sleutel tot een gezond bedrijf, tot voortbestaan, tot groei.

Wij geloven dat ondernemers het verschil maken.
Voor onze welvaart. Voor ons welzijn. Voor Nederland.

We leven in een tijd van constante verandering. Een tijd waarin ondernemers kansrijk zijn, maar ook kwetsbaar. Voor hen willen we een klankbord zijn. Dichtbij en van hoog niveau.

Dat begint met wederzijds vertrouwen. We weten waar je staat en begrijpen waar je naartoe wilt. We kennen je ambities, dromen en angsten. We hebben geen geheimen voor elkaar.

Dat diepe vertrouwen geeft ruimte voor openheid, voor realistische, productieve dialogen en voor alle stemmen. Ook als die niet zeggen wat je wilt horen. Alleen dan komen we tot de kern en kunnen we samen plannen maken en dingen verbeteren. Samen waarde creëren.

Dan kunnen we doelgericht ervoor gaan, voorbehoud, zonder twijfel. Samen verantwoordelijk zijn.

Met als resultaat: werken in echte verbinding.
Voorbij de ego's en met gezamenlijke ambitie.
Dat is onze belofte aan jou.


Onze missie: Wij dragen bij aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed van ondernemend Nederland en onze medewerkers. Dit doen wij door hen te ondersteunen en te versterken middels hoogwaardige kennis, een groot zakelijk netwerk en betekenisvolle relaties. Wij bouwen relaties en creëren waarde! Maar hoe willen we dan werken bij mth? Wie willen we zijn?

Vertrouwen
Vertrouwen is volgens mth de basis voor elke relatie. Wij moeten op elkaar kunnen vertrouwen zodat ook onze klanten op ons kunnen vertrouwen. Alleen in een vertrouwde omgeving kunnen wij onze overige kernwaarden daadwerkelijk realiseren.

Openheid
In het contact met onze relaties en collega's streven wij naar openheid. In een omgeving waarin alles besproken kan worden en waar ook daadwerkelijk naar elkaar wordt geluisterd is de kwaliteit van de onderlinge interactie hoog en de effectiviteit groot. Hier ligt de weg open om tot de kern te komen.

Doelgerichtheid
Binnen mth vinden wij het essentieel voor een maximale klanttevredenheid dat we het vermogen hebben om de wens van de klant helder voor ogen te krijgen en dat we hier -met inachtneming van onze vaktechnische grenzen en maatschappelijke verantwoordelijkheden- ook blijvend naar handelen.

Verantwoordelijkheid
Mth staat voor verantwoordelijkheid. Dit geeft onze mensen de vrijheid om zelfstandig te beslissen, te groeien en te ondernemen. Daarvoor is zowel het geven, delen als nemen van verantwoordelijkheid essentieel. Voor elkaar, voor onze klanten en voor onze maatschappelijke betrokkenheid in de regio waarin we wonen en werken.

Ambitie
Bij mth reikt ambitie verder dan het vinden van de beste oplossing alleen. Zo geloven wij bij mth in het beschikbaar stellen van onze kennis, kunde en ervaring en werken wij toe naar een hoger doel voor onze klanten en onze medewerkers; 1.) persoonlijk geluk 2.) zakelijk succes en 3.) maatschappelijke voorspoed.


=putten, allesvan, mth, accountant, adviseur


« terug


Accountants - Belastingadviseurs