Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< november 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
44
 
 
1
2
3
4
5
45
6
7
8
9
10
11
12
46
13
14
15
16
17
18
19
47
20
21
22
23
24
25
26
48
27
28
29
30
 
 
 

Pitch en Putt Golf Strand HorstAdresgegevens Palmbosweg 4
3853LB Ermelo
Telefoon
T 0341-552431

Boek voor 1 februari uw bedrijfsuitje of familiefeest en ontvang 15% Korting op uw arrangement!

ermelo, allesvan, pitch, putt, horst

Pitch&Putt Golf
Pitch&Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Instructie en het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten, zijn bij de prijs inbegrepen. Een 18-holes rondje Pitch&Putt Golf speel je ongeveer in 2 tot 2,5 uur.

ermelo, allesvan, pitch, putt, horst

Pitch&Putt Golf is voor iedereen geschikt, zowel individueel als in groepsverband (bedrijfsuitje, familie bijeenkomst of een sportvereniging). Een uitje is goed te combineren met een leuke lunch, BBQ of diner-arrangement.

Hoe speel je Pitch&Putt Golf?

Arrangementen
Voor groepen vanaf ongeveer 10 personen vind je een uitgebreid aanbod van arrangementen. Na afloop van het golfen kun je genieten van onder meer een lunch of een bittergarnituur, maar ook van buffetten en feestelijke barbecues. Wij kunnen ook suggesties doen voor een compleet dagarrangement. Kortom volop keuze voor een geslaagde festiviteit!

ermelo, allesvan, pitch, putt, horst

Of het nu gaat om een sportief bedrijfsuitje, zakelijk arrangement of een leuke activiteit met de hele familie! In overleg bieden wij je graag een mooi arrangement, indien gewenst aangepast aan jouw persoonlijke wensen.

ermelo, allesvan, pitch, putt, horst

Bedrijfsuitje
Pitch&Putt Golf Strand Horst biedt een prachtige entourage om met zakelijke relaties in een ongedwongen sfeer te golfen. Of het gezelschap nu groot of klein, ervaren of onervaren is, iedereen zal plezier beleven aan het Pitch&Putt Golf spel.

Wilt u behalve golfen ook een presentatie geven, een seminar houden of vergaderen? Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

ermelo, allesvan, pitch, putt, horst

Familieuitje of Vriendenuitje
Organiseer je een activiteit voor de familie of vriendengroep? Pitch&Putt Golf is daar zeer geschikt voor. In groepjes van drie of vier personen speel je tegen elkaar. Zo speel je een wedstrijdvorm die voor iedereen uitdagend is, voor zowel de beginnende als actieve speler. De natuurlijk omgeving, het competitie element en de uitdagende techniek helpen je er een paar gezellige en sportieve uurtjes van te maken.

ermelo, allesvan, pitch, putt, horst

Dagarrangementen Gelderland
Bij Pitch&Putt Golf Strand Horst kunt u diverse dagarrangementen boeken. Leuk voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest, familieuitje of een dagje gezellig weg met vrienden.

Bekijkt u hier onze dagarrangementen.

Aangevuld met een lekkere lunch, gezellige borrel, heerlijk buffet of een complete BBQ wordt het een dag om lang over na te praten.

ermelo, allesvan, pitch, putt, horst

Sport
Wil je Pitch&Putt Golf als sport beoefenen? Als je lid bent van de Nederlands Pitch&Putt Bond, kun je meedoen aan verschillende toernooien en activiteiten. Vanuit de NPPB worden regelmatig rankingtoernooien georganiseerd.

Ben je ook in het bezit van een handicap voor de ‘grote' golfbaan? Via de NPPB kun je ook eenvoudig en voordelig NGF registratie laten verlopen.
Neem contact met ons op of kijk op www.nppb.nl

ermelo, allesvan, pitch, putt, horst


« terug


Golf