Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< februari 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5
 
 
 
 
1
2
3
6
4
5
6
7
8
9
10
7
11
12
13
14
15
16
17
8
18
19
20
21
22
23
24
9
25
26
27
28
 
 
 

Glazen SchuifwandAdresgegevens Vijverweg 1-5
5482ZN Schijndel
Telefoon
M 06 50 88 56 55

Wilt u nog even buiten genieten van de ondergaande zon. Nog even rustig genieten ondanks dat het harder gaat waaien of omdat het gaat regenen? Dan is de glazen schuifwand misschien iets voor u. De glazen schuifwand biedt de ideale oplossing voor een winddicht en waterdicht buitenverblijf. Ze zijn uitermate geschikt voor de overkapping, veranda, tuinhuis, blokhut, balkon of appartement.

Voordelen glazen schuifwand
Glazen schuifwanden bieden vele voordelen ten opzichte van andere systemen. Hieronder vindt u een beknopte weergave van de voordelen van een glazen schuifwand.

  • Slagregen- en winddicht: alle glazen schuifwanden die Tobre tuinmeubelen aanbiedt zijn slagregen- en winddicht.
  • Bescherming tegen alle weersinvloeden: De glazen schuifwanden bieden bescherming tegen de meest uiteenlopende weersinvloeden. Van regen tot zonneschijn. 
  • Naar links of rechts verschuifbaar: de glazen schuifwanden kunnen naar links en rechts geschoven worden wat het gebruikersgemak ten goede komt.
  • Eenvoudig en licht te verschuiven: de railsystemen waar de glazen schuifwanden overheen glijden met het openen en dichten van de deur zijn uitvoerig getest en lopen nog steeds gesmeerd na jaren van gebruik.
  • Prima geluiddemping: door de borstels die aan de railsystemen zijn bevestigd is het geproduceerde geluid bij het openen en dichten van de glazen schuifwand minimaal.
  • Gemakkelijk in onderhoud: de glazen schuifwanden zijn onderhoudsvriendelijk. De railsystemen zijn makkelijk bereikbaar en makkelijk te onderhouden.

Mogelijke toepassingen

TUINKAMER - De tuin is voor veel mensen een plaats waar men kan ontspannen en kan genieten van het stukje natuur dicht bij huis. Lekker genieten van de ondergaande zon na een dag hard in de weer te zijn geweest. Met de tuinkamer kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Deze ruimte kenmerkt zich door het open karakter wat helemaal van deze tijd is. Door de glazen schuifwand die in de tuinkamer is gemonteerd kan de kamer open worden gezet of dicht worden gemaakt. De kamer is slagregen- en winddicht. Is het toch mooi weer dan zet u de glazen schuifwand gewoon weer open.

 

GLAZEN SCHUIFPUI - Met een glazen schuifpui kunt u op een eenvoudige manier nog meer van uw tuin te genieten. Als u al een terrasoverkapping heeft geplaatst om meer te kunnen genieten van uw tuin, is het misschien niet onverstandig om een schuifpui te laten installeren. Zo'n schuifpui kan heel gemakkelijk om uw bestaande terrasoverkapping geplaatst worden, zodat u het hele jaar optimaal kunt genieten van uw tuin. Door de installatie van een schuifpui verlengt u als het ware het binnen gedeelte van het huis op een dergelijke wijze dat hij weer mooi overloopt in uw tuin.

 

VERANDA GLAZEN SCHUIFWAND - Een glazen schuifwand bij uw veranda. Door het afwisselende weer dat wij hier in Nederland en België hebben kunt u nauwelijks genieten van uw veranda. Met de installatie van een glazen schuifwand is dit echter wel mogelijk. Zo kunt u heel het jaar genieten van uw tuin. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Zo kunt u toch heerlijk genieten van de ondergaande zon of nog lekker met het gezin een spelletje spelen als het buiten al wat frisser begint te worden. Door de installatie van een glazen schuifwand aan uw veranda bent u verzekerd van een warm onderkomen. De wanden zijn slagregen- en winddicht. Mocht het zo zijn dat het toch een keer voorkomt dat het zonnig is dan zet u de glazen schuifwand gewoon weer open en kunt u weer gewoon van uw veranda genieten.

Tobre tuinmeubelen, zusterbedrijf van glazen-schuifwand.nl, leggen ook veranda's aan. Dus voor een veranda met glazen schuifwand kunt u bij één bedrijf terecht. Een veranda is een investering die zijn waarde behoudt. Een veranda of overkapping zorgt voor waardevermeerdering van uw vastgoed.

 

TERRASOVERKAPPING GLAS - De trend van de afgelopen jaren is toch wel de terrasoverkapping van glas. Dat is ook niet zo verwonderlijk als je bedenkt wat de voordelen allemaal zijn. Zo'n terrasoverkapping van glas maakt de tuin helemaal compleet. Zo kunt u gedurende het jaar langer genieten van uw tuin. De terrasoverkapping zorgt ervoor dat het terras regen- en wind vrij is. Zo kunt u langer profiteren van het mooie uitzicht op uw tuin.

 

SCHUIFWAND GLAS - Schuifwanden van glas zie je steeds vaker in en rondom het huis. Het is echt een trend die zich de laatste jaren goed heeft weten door te zetten. Wij van Tobre tuinmeubelen verkopen en plaatsen schuifwanden van glas. Bijvoorbeeld een schuifwand van glas om uw veranda of overkapping heen, zodat u nog langer kunt genieten van uw tuin. Het hele jaar door. De glazen schuifwanden zijn slagregen- en winddicht. Waardoor het lekker aangenaam blijft en u nog langer kunt genieten van het uitzicht. De railsystemen waar de wanden overheen glijden zijn makkelijk in onderhoud, waardoor u nog heel lang van een soepele glazen schuifwand kunt genieten.


« terug


Interieurbouw