Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< juli 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
1
2
3
4
5
6
7
28
8
9
10
11
12
13
14
29
15
16
17
18
19
20
21
30
22
23
24
25
26
27
28
31
29
30
31
 
 
 
 

Tobre Tuinmeubelen SchijndelAdresgegevens Vijverweg 1-5
5482ZN SCHIJNDEL
Telefoon
M 06-50885655

Bij Tobre Tuinmeubelen kun je terecht voor glazen schuifwanden, tuinmeubelen en terrasoverkappingen. De luxe én betaalbare kwaliteitsproducten van Tobre zorgen ervoor dat je heerlijk kunt genieten van het buitenleven. In de lente en de zomer natuurlijk, maar zeker ook als het minder mooi weer is!

Breed assortiment
Tobre Tuinmeubelen is een webshop waar je 24 uur per dag terechtkunt. Zoek je kwaliteitsmeubelen die jaar in jaar uit mooi blijven? Wil je bij minder goed weer behaaglijk en beschut buiten zitten en in de zomer toch kunnen genieten van de frisse lucht en het rechtstreekse zonnetje? Wil je niet te veel betalen en vind je het belangrijk dat je goed en vakkundig geholpen wordt? Neem dan eens een kijkje op tobretuinmeubelen.nl. Het is ook mogelijk de producten te bekijken en te voelen in Schijndel, zodat je exact weet wat je koopt.

Glazen schuifwanden
De glazen schuifwanden, oftewel sliding doors of schuifpanelen, van Tobre zijn uniek in de regio. Ze zijn een lust voor het oog en helemaal van deze tijd. Met een glazen wand blijft je uitzicht bewaard terwijl de wind en regen buiten blijven! De panelen zijn goedkoper dan screens en wat zo uniek is: je kunt ze schuiven zodat je terras open is en niet té warm in de zomer. Ideaal dus tijdens alle seizoenen. De panelen kunnen ook heel goed als scheidswand of terrasbeglazing toegepast worden.

Tuin- en loungemeubelen
Tobre heeft een groot aanbod van hoogwaardige kunststof tuin- en loungemeubelen. Ze verkopen banken, ligbedden, love seats, stoelen, tafels, hockers en natuurlijk complete loungesets. Tevens is er een groot aantal accessoires te verkrijgen. Denk hierbij aan bloembakken, parasols en opbergboxen. Zelfs het persoonlijk samenstellen van je tuinset behoort tot de mogelijkheden. Dus een stoel minder of een tussenstuk meer in je loungebank? Bijna alles kan!

Terrasoverkappingen
Een terrasoverkapping of veranda is een waardevol verlengstuk van uw woning. De overkappingen van Tobre zijn samengesteld uit de meest hoogwaardige en duurzame materialen, nl. aluminium en polycarbonaat. Ze zijn te verkrijgen in elke RAL-kleur en uit te breiden met tal van opties, zoals zijwanden, verlichting, terrasverwarming, elektrische bediening en plissézonwering.

Wil je meer weten over de producten of over de passies & plannen van eigenaar Tonnie Bressers?

Kijk op www.tobretuinmeubelen.nl of Tonnie Bressers.

Je kunt Tobre ook bellen op 06-50885655 of de aantrekkelijke acties volgen op social media.


« terug


Meubelen - Tuinartikelen