Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< september 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
35
 
 
 
 
1
2
3
36
4
5
6
7
8
9
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
 

SBP outdoor Bergeijk - WeeboschAdresgegevens Witrijtseweg 15
5571XJ Bergeijk
Telefoon
T 0497-514698

 

en daarna

 

Fiets en wandelcafe D'n Herberg

Pizza bakken & Italiaanse avond

Barbecue's en catering op maat

Eten van de kaart

 

Graag tot ziens in D'n Herberg!

 

Bezoek vooral ook de zeer informatieve
website van SBP Outdoor

of

neem een kijkje op Beleef Bergeijk op Facebook

 


Survival & Outdoor activiteiten vindt u terug op onze website. Met die muisklik heeft u gekozen voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap in de buitensport. En dit in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Ons buitensport bedrijf is lid van de stichting Veilig Werken Buitensport en de Vebon. Door TÜV zijn we gecertificeerd op het gebied van veiligheid en we hebben een goede en doorlopende survival en Outdoor Ongevallenverzekering en een speciale aansprakelijkheidsverzekering voor buitensportbedrijven. Wel een veilig gevoel als u met uw groep op avontuur wilt! Overigens hanteren we hiervoor geen opslag op onze prijzen. Wat op onze prijslijst staat is dan ook datgene wat u moet afrekenen. Onze ervaren instructeurs staan voor u klaar.

 

Overnachten

De Negende Zaeligheyt

Vakantiehuisjes en familiehuizen die nog echt midden in de natuur staan vindt u bij De Negende Zaeligheyt als onderdeel van SBP Outdoor. De vakantiehuisjes zijn lekker comfortabel voor 2 - 4 personen en onze familiehuizen zijn tot maximaal 16 personen. Ideaal voor kleine gezinnetjes, actieve 40+ ers, teamdagen voor bedrijven en een korte vakantie voor gezin met grootouders. We bieden verschillende accommodaties. Op basis van uw wensen en de groepsgrootte kunt u een keuze maken welke accommodatie het beste bij u past. Kijk op ons actuele prijsoverzicht,

 

 

Scholen

Actieve en sportieve dag voor scholen - Een origineel en sportief uitstapje !

Voor basisschooljeugd v.a. 8 jaar en brugklassers hebben wij een speciaal schoolarrangement samengesteld. Ook voor de middelbare scholieren vanaf het tweede jaar hebben wij een uniek arrangement! Én, voortaan ook een studenten arrangement!

 

 

Arrangementen

SBP heeft voor u verschillende arrangementen samengesteld. Ze hebben allemaal een ander thema. Ook is er een duidelijk onderscheid in de inspanning die geleverd wordt. Wilt u een dagje actief bezig zijn of juist op een wat lossere manier plezier maken. Durft u het risico om nat te worden aan of wilt u zeker weten dat u droog blijft.

Heeft u last van hoogtevrees, watervrees, kleine ruimten of alles met meer dan één wiel, kies dan uw arrangement zorgvuldig. Of juist niet en overwin uw angst.

 

Kinderfeestjes

Ben je op zoek naar een origineel verjaardagsfeest met je vriendjes of vriendinnetjes en tussen de 8 en 15 jaar, dan ben je bij SBP aan het juiste adres! Van dinsdag tot en met zondag is het mogelijk om voordelig een survivalactiviteit te boeken!

Bedrijftraining
SBP biedt u de gelegenheid om de locatie, het personeel, de facilliteiten en zelfs de overnachtingsmogelijkheden in te zetten voor uw bedrijftraining. Reeds velen gingen u voor. Vrijwel alle bedrijven prijzen de rust, de eenvoud en het uitgebreide scala aan mogelijkheden op eigen terrein als in de omgeving.Uiteraard kan voor elke specifieke doelstelling een passend programma gemaakt worden. Dit zal altijd in samenwerking met de opdrachtgever gebeuren. Zo kunnen trainingen verzorgd worden op het gebied van:

  • teamwork vaardigheden
  • planning en organisatie
  • omgang met agressie en conflicten
  • problemen oplossen/ kwaliteitsverbetering
  • persoonlijke effectiviteit
  • omgaan met verandering.

Belt u ons gerust eens. We zijn graag bereid u te bezoeken voor een vrijblijvend informatief gesprek.

 

 

 

Zorggroepen
Sinds enkele jaren biedt SBP Outdoor de mogelijkheid aan scholen, jeugdzorg en (zorg)instellingen om een deel van het begeleiding-, trainingstraject of de buitenschoolse opvang bij SBP Outdoor onder te brengen. SBP Outdoor heeft een les- interventieprogramma ontwikkeld voor jongeren tussen de 8 en de 24 jaar die last hebben van hun gedrag en hier iets aan willen veranderen. Dit gebeurt in een één- of meerdaagse buitensportervaring waarbij ervaren instructeurs aan de (samen met uw opgestelde) doelen zullen werken, op basis van de 5 emoties uit de oosterse filosofie. Deze buitensport trajecten laten een zeer positieve en diepe uitwerking achter op deelnemers, begeleiders en de groep.

Pgb begeleiding
SBP Outdoor heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de begeleiding van jongeren met een pgb budget. Hieruit is een eigen methodiek ontstaan waarmee we jongeren helpen om hun doelen op diverse leefgebieden te bereiken. Dit gebeurt in één- of meerdaagse buitensportervaringen die het gehele jaar door aangeboden kunnen worden. Bij ons staan speciaal opgeleide begeleiders klaar om aan de (samen met uw opgestelde) doelen te werken. De basis voor onze methodiek vormen de vijf fasen (met bijbehorende emotie) die het hele leven beheersen; vuur (plezier), aarde (sympathie), metaal (verdriet), water (angst) en hout (woede). We werken graag vanuit de gondbeginselen uit het ervaringsleren. Hierdoor kunnen mensen onder begeleiding zelf ervaren en doen. Op speciaal hiervoor vernieuwde parkoersen, uitgedacht door verschillende mensen met vakkennis, gecombineerd met speciaal op maat gemaakte programma´s, en onze professionele begeleiding, kan gewerkt worden aan een veelheid van doelen. De begeleiding kan zowel in groep als individueel. Regelmatig contact met de ouders/ verzorgers wordt door ons bijzonder op prijs gesteld en gestimuleerd.

%%FOTOALBUM_698%%

 

Zie www.sbp.nl voor veel meer informatie of bel +31(0)497-514698

Zie ook Beleef Bergeijk op Facebook

 


« terug


Adventure Sports - Recreatie - Restaurants - Survival - Toerisme - Vakantie