Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< juli 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
 
 
1
2
3
4
5
28
6
7
8
9
10
11
12
29
13
14
15
16
17
18
19
30
20
21
22
23
24
25
26
31
27
28
29
30
31
 
 

Websites Allesvan.nl voortaan ook met mobiele versie via AppAdresgegevens Julianaplein 30
5531HP Bladel
Telefoon
M 06-52716266

Papier kost bomen - Allesvan.nl brengt lokale/regionale Nieuws via Apps

De Kempen West Geplaatst 22 augustus 2013

Nu kunt u ook via Google Playstore voor Android systemen of via  iTunes App Store voor iPhones en iPads een echte App downloaden. U kun eenmalig instellen van welke voorkeur gemeente u de site wilt kunnen raadplegen. Door locatie herkenning kun u instellen dat de App ervoor zorgt dat u automatisch de gemeente krijgt waar u op dat moment bent. Er moet natuurlijk wel een Allesvan.nl site actief zijn in de betreffende regio. Op www.allesvan.nl ziet u de Gemeentes waar een sites operationeel is.

Op deze manier krijgt u b.v. ook snel te zien, wat voor evenement/activiteiten er zijn, waar welke winkels gevestigd zijn, etc. etc. kortom zoals u gewenst bent van de "gewone" websites.

Wij hopen dat u deze aanvulling van onze dienstverlening zult waarderen. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat de lokale en regionale ondernemers u gaan informeren via deze innovatieve communicatie over hun speciale aanbiedingen en zo een wezenlijke bijdragen leveren aan het voorkomen van het blijven kappen van teveel bomen.

U kunt de App vinden in de respectievelijke stores onder de naam allesvan 

Zijn er vragen stel ze dan gerust, graag via onze contactpagina.

           

Klik op afbeelding voor de Playstore App 

voor Android

 

 

Groeiende groep bezitters van smartphone wordt op maat bediend.

Dat steeds meer Nederlanders in het bezit zijn van een smartphone of tablet weet inmiddels wel iedereen. Een logisch gevolg is dat met deze apparaten steeds meer het internet wordt bezocht.

Onderzoekcijfers wijzen dit ook uit. Dan is het wel handig als je terecht kunt op websites waarvan de lay-out ook is afgestemd op die kleinere apparaten. 

Bij de websites van Allesvan.nl is dat sinds kort het geval. Zowel de nieuwsberichten als de berichten in de agenda, maar ook de presentaties van de bedrijven en aanbiedingen, zijn qua formaat afgestemd op de grootte van de mobieltjes en tablets. Dat leest wel een stuk comfortabeler!

Bezoekers van de websites van Allesvan.nl hoeven nu niet meer te wachten tot ze thuis achter de computer plaats kunnen nemen om het dagelijks nieuws te bekijken of even op te zoeken hoe laat hun favoriete rock-band in het stamcafé gaat optreden. Ze kunnen dat snel en makkelijk even tussendoor doen als ze moeten wachten bij de tandarts of wanneer ze reizen per trein of bus. Natuurlijk is het ook erg plezierig wanneer je tijdens het "shoppen" op je mobieltje in een comfortabele lettergrootte kunt kijken wat de winkeliers te bieden hebben.!

Veel websites zijn nog niet op deze nieuwste versie aangepast. Die van Allesvan.nl al wel en onze bezoekers profiteren daarvan.

De mensen met een iPhone kunnen ook nog eens de pagina direct op hun beginscherm krijgen door "Voeg toe aan beginscherm" te kiezen wanneer ze met hun telefoon op de mobiele website zitten.

De gebruikers van Android Smartphones zoals bijvoorbeeld van Samsung Galaxy serie kunnen een Allesvan.nl icoontje op het startscherm plaatsen door op sneltoets startscherm te klikken.

De aanpassingen zijn met veel zorg doorgevoerd. Mocht je hier of daar nog onvolkomenheden constateren, laat ons het dan even weten.

Uiteraard zijn we ook erg benieuwd naar jouw ervaringen met onze mobiele versie.

Reageren kan via contactformulier.

Hoe werkt het?

Hier een voorbeeld hoe het werkt bij een Samsung Galaxy

Ga via je internetbrowser naar het gewenst adres*.

http://bladel.allesvan.nl/mobiel

http://bergeijk.allesvan.nl/mobiel 

http://eersel.allesvan.nl/mobiel

http://reusel.allesvan.nl/mobiel

http://dekempen.allesvan.nl/mobiel

* tik je b.v. gewoon in allesvanbladel.nl dan start bij de meeste smartphones vanzelf al de mobiele versie.

Ga naar opties en kies voor meer en volgens voor sneltoets op startpagina

Vanaf nu kunt u de mobiele versie Allesvan.nl in deze regio opstarten via uw startpagina

 

Wilt Allesvan via een echte App gebruiken klik dan hier voor de informatie

Succes.

 

 

 


« terug


Internet - Internetdiensten - Media - Mobiele Telefonie - Reclame - Adviesbureaus