Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< januari 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
 
1
2
3
4
5
6
2
7
8
9
10
11
12
13
3
14
15
16
17
18
19
20
4
21
22
23
24
25
26
27
5
28
29
30
31
 
 
 

Tandarts Putten Breuklander Mondzorg+Adresgegevens Nijkerkerstraat 4
3882PG Putten
Telefoon
T 0341-362590
Openingstijden
Ma08:00 - 17:00 u
Di08:00 - 20:00 u
Wo08:00 - 17:00 u
Do08:00 - 21:00 u
Vr08:00 - 17:00 u

*gratis parkeergelegenheid

*toegankelijk voor rolstoelgebruiker

putten, allesvan, tandarts, breuklander, tandartsenpraktijk

Tandartsenpraktijk Breuklander is een moderne groepspraktijk met een breed behandelaanbod, waar op een vriendelijke en patiëntgerichte manier hoge kwaliteit tandheelkunde geleverd wordt.

Visie
Preventie is sinds de oprichting van de praktijk in 1983 de kern van onze filosofie. Instructie, preventieve controle en gebitsreiniging zijn de basis om een leven lang met een gezond gebit te kunnen functioneren.

putten, allesvan, tandarts, breuklander, tandartsenpraktijk

Wat bieden wij u?
• een vertrouwde omgeving
• gespecialiseerde medewerkers
• keuze voor een vaste behandelaar
• ruime openingstijden
• garantie op behandelingen

Team
Ons team bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, (preventie)assistenten, receptionistes en een praktijkmanager. U kunt voor een deelbehandeling verwezen worden binnen de praktijk.

putten, allesvan, tandarts, breuklander, tandartsenpraktijk

Garantie en kwaliteit
De tandartsen zijn BIG-geregistreerd en alle medewerkers volgen nascholingsactiviteiten. Wanneer u ons preventieve programma volgt, geven wij tevens garantie op verschillende behandelingen.

Eerste bezoek
Tijdens het eerste bezoek worden uw wensen en (medische) gegevens besproken. In aanvulling op het mondonderzoek worden er, indien nodig, detailfoto's en een overzichtsfoto gemaakt en krijgt u een afspraak voor ons preventieprogramma. Voor uitgebreide behandelplannen wordt een vervolgafspraak gemaakt om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u bij uw eerste bezoek een geldige verzekeringspas, eventuele lijst van uw medicatie en gegevens van uw vorige tandarts meenemen?

Als uw kind 2 jaar is, is het melkgebit van uw kind bijna compleet. Dit is een goed moment voor het eerste bezoek aan de praktijk.

putten, allesvan, tandarts, breuklander, tandartsenpraktijk

Afspraken
Nieuwe afspraken maken wij direct na uw laatste bezoek. Afhankelijk van uw gebitssituatie adviseren wij u om elk heel of half jaar een controle afspraak te maken. Blijft u langer dan twee jaar weg dan kunnen we niet langer de verantwoordelijkheid dragen over uw mondgezondheid.

Tarieven en betalingen
De tarieven worden landelijk vastgestelddoor de NZA (Nederlandse Zorgautoriteit) en zijn te vinden op onze website. Nieuwe volwassen patiënten dienen het eerste jaar de nota direct na de behandeling te voldoen. Na het eerste jaar worden nota's, uitgezonderd wanbetaling, afgehandeld door een extern factureringbedrijf en worden indien mogelijk bij de zorgverzekeraar geïnd.

putten, allesvan, tandarts, breuklander, tandartsenpraktijk

Afzeggen / niet nakomen van afspraken
Bij verhindering dient u ons minstens 24 uur van te voren te waarschuwen. Bij niet tijdig afmelden kan het tijdverlies in rekening worden gebracht.

Registratie (medische) gegevens
U bent zelf verantwoordelijk voor een juiste en volledige registratie van uw gegevens.

putten, allesvan, tandarts, breuklander, tandartsenpraktijk

Spoedgevallen
U kunt ons tijdens openingstijden bereiken via 0341-362590. Buiten deze tijden hoort u op het antwoordapparaat wie de dienstdoende tandarts is. Een overzicht van deze dienstregeling vindt u tevens op onze website.

Openingstijden en contact
De praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00-11:30 uur en 13:30-17:00 uur. We zijn ook bereikbaar via onze website en per e-mail.

Behandelingen zijn overdag mogelijk, maar ook in de avonduren.

putten, allesvan, tandarts, breuklander, tandartsenpraktijk


« terug


Tandartsen