Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< april 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
14
1
2
3
4
5
6
7
15
8
9
10
11
12
13
14
16
15
16
17
18
19
20
21
17
22
23
24
25
26
27
28
18
29
30
 
 
 
 
 

Landal Het Vennenbos HapertAdresgegevens Schouwberg 7
5527JH Hapert
Postadres
Postbus 82
5527ZH Hapert
Telefoon
T 0497-389393

Landal Het Vennenbos voor het andere dagje uit! 


Landal Het Vennenbos voor het andere dagje uit! 

 

Subtropisch Waterparadijs

Midgetgolfbaan

Moonlight Bowlingbanen

De Vennen per waterfiets

Trampolines

All-weather tennisbanen

Overdekte Park Plaza met o.a.

Family Buffet Restaurant

Woods Bistro en Gusto Pasta & Pizza

Beach Snack

Timber's Café

Parkshop Gift & Fashion

Parkshop Daily Fresh

Landal Het Vennenbos ligt vlakbij het dorpje Hapert. Landal Het Vennenbos heeft 524 comfortabele geschakelde (4-, 5-, 6-, 8- en 10-persoons) bungalows, waaronder ook zeer kindvriendelijke bungalows. Het park is 365 dagen per jaar geopend en voor iedereen gratis toegankelijk ook het parkeren is gratis.
Heb je geen bungalow gehuurd…..? Dat is geen probleem, het park is niet alleen geschikt voor een volledig verzorgde vakantie maar ook voor een heerlijk dagje uit met het hele gezin!

Landal Het Vennenbos beschikt over een overdekte Park Plaza met diverse restaurants, cafés en winkeltjes zoals een Parkshop Gift & Fashion en een Parkshop Daily Fresh. Heerlijk dineren, lunchen of ontbijten kunt u in een van de restaurants zoals o.a. het Family Buffet Restaurant, Woods Bistro en Gusto Pasta & Pizza. Er is een gezellig overdekt terras; Timbers Café  en een buitenterras waar u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie met vlaai of een drankje met een hapje. 

Voor elke leeftijd is er dagelijks een uitgebreid, wisselend recreatieprogramma, met o.a. live optredens van Puk & Pelle, Bingo´s en iedere zondagochtend een optreden van een Frühschopkapel. Ook is er livemuziek op donderdag-, vrijdag- en zaterdag-avond.
Ook voor een ontspannend dagje uit heeft Het Vennenbos diverse mogelijkheden zoals het Subtropisch Waterparadijs (in bezit van het “Vignet Veilig en Schoon”) met diverse baden en waterglijbanen of Moonlight bowlen met voor de kinderen aangepaste kinderbowlingbanen. Tevens kun je kiezen voor midgetgolfen, tennissen en waterfietsen.

Speciaal voor kinderen is er het Indoor Puk & Pelle Speelpaleis met o.a. een springkussen, motorscooters softhill, glijbaan, tunnelnet, muur Adventure, Air ring en Spidernet. Zij kunnen zich ook vermaken op de Trampolines, het speeleiland of het trekvlot, in het doolhof van Kwarantas of bij de kinderboerderij en de speeltuinen. Of ze verkennen het park op een stoere skelter. Ook is Landal Het Vennenbos de ideale locatie voor het vieren van een familiefeest of kinderfeestje (Zwemmen, Bowlen, Midgetgolf.

 

Kortom, Landal Het Vennenbos ...

 een ander dagje uit!

 

 


« terug


Recreatie - Vakantie - Zwembaden en -Scholen