Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< maart 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
9
 
 
 
 
1
2
3
10
4
5
6
7
8
9
10
11
11
12
13
14
15
16
17
12
18
19
20
21
22
23
24
13
25
26
27
28
29
30
31

Wany Tessel reist en zijn team met vertrouwen af naar Misano

Wany Tessel reist en zijn team met vertrouwen af naar Misano
Lopik Geplaatst 4 juli 2018

ChromeBurner Wayne's Racing Team reist met vertrouwen af naar Misano

ChromeBurner Wayne's Racing Team reist met vertrouwen af naar Misano

Wayne Tessels en zijn ChromeBurner Wayne's Racing Team zijn zich aan het opmaken voor de zesde race van het seizoen, die aanstaand weekend wordt verreden op het circuit van Misano. In de afgelopen weken heeft Tessels goed getraind en gewerkt aan verbeterpunten, waardoor er met vertrouwen wordt afgereisd naar Italië.

Wayne Tessels heeft er nu vijf races opzitten in het World Supersport kampioenschap. Zo reed ChromeBurner Wayne's Racing Team rijder al op Aragon, Assen, Imola, Donington Park en Brno. Komend weekend (6 t/m 8 juli) rijdt Tessels met zijn Kawasaki ZX-6R op het Misano World Circuit Marco Simoncelli. Een prachtig circuit in de buurt van de badplaats Rimini. Na een aantal goede trainingen in de afgelopen weken is de coureur uit Lopik er klaar voor om van de laatste race voor de zomerstop een succes te maken.

Wayne Tessels: ‘We hebben een paar weken rust gehad in het WK en deze periode hebben we gebruikt om te trainen met onder andere een Kawasaki Ninja 400. We hebben voornamelijk gewerkt aan de bochtensnelheid, om zo beter voorbereid te zijn op de rest van het seizoen. Dit verliep goed en kijk ik er dan ook naar uit om weer op mijn Kawasaki ZX-6R te stappen. Misano is een mooi circuit. We gaan er alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten in de laatste race voor de zomerstop.'

Vrijdag staan zoals gebruikelijk de vrije trainingen op het programma. De Superpole kwalificatie begint zaterdagmiddag om 14.00uur en de wedstrijd start zondagmorgen om 11:30uur in Misano.

 


Meer informatie | www.waynetessels.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Kappers: Interline Haarmode Bladel
Camping de Meidoorn bij Voorthuizen
Dolfinarium - Harderwijk Show Themapark Zeedieren
Margreet Hairstyling