Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< maart 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
9
 
 
 
 
1
2
3
10
4
5
6
7
8
9
10
11
11
12
13
14
15
16
17
12
18
19
20
21
22
23
24
13
25
26
27
28
29
30
31

Weekendafsluiting M.A. Reinaldaweg-Europabaan Woerden

Weekendafsluiting M.A. Reinaldaweg-Europabaan Woerden
De Utrechtse Waarden Geplaatst 28 juni 2018

In het weekend van 29 juni-2 juli aanstaande voert de provincie Utrecht wegwerkzaamheden uit aan de M.A. Reinaldaweg/Europabaan (N204) ter hoogte van de op- en afritten van de A12, over een lengte van 800 meter.

Tijdens de werkzaamheden is de weg volledig afgesloten, inclusief de op- en afritten van de A12. Er zijn omleidingsroutes en er worden verkeersregelaars ingezet.

WERKZAAMHEDEN

De werkzaamheden betreffen groot asfaltonderhoud dat gemiddeld eens in de vijftien jaar wordt uitgevoerd op alle provinciale wegen. Op die manier blijven de wegen in een goede conditie ten behoeve van de verkeersveiligheid. In Woerden wordt de bovenste laag asfalt weggefreesd en vervangen door een nieuwe deklaag. Op een aantal plaatsen worden ook reparaties aan de fundering uitgevoerd. Als laatste wordt de nieuwe asfaltdeklaag weer voorzien van markering. Aannemer Dura Vermeer voert de werkzaamheden voor de provincie uit.

PLANNING EN WEGAFSLUITING

De werkzaamheden starten op vrijdagavond 29 juni om 20:00 uur en duren tot maandagochtend 2 juli, 06:00 uur. De aannemer werkt gedurende deze periode continu door om de klus zo snel mogelijk te klaren waardoor de duur van de hinder zo kort mogelijk is. Tijdens bovengenoemde periode is de N204 volledig afgesloten tussen de zuidelijke op-/afrit van de A12 en de carpoolplaats ter hoogte van de Texaco tankstations. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

OMLEIDINGSROUTES EN BEREIKBAARHEID

  • Verkeer vanuit Woerden wordt omgeleid via de Wulverhorstbaan naar de nieuwe N420 (de Burgemeester van Zwietenweg) die leidt naar de op- en afritten van de A12 bij Waarder-Nieuwerbrug. Voor verkeer richting Woerden geldt het omgekeerde.
  • Verkeer vanuit Linschoten wordt omgeleid via de N204 richting Montfoort en vervolgens via de N228 richting De Meern/A12. Voor verkeer naar Linschoten geldt het omgekeerde.
  • Verkeer van en naar de industrieterreinen ten oosten en ten westen van de Europabaan wordt via de kruising Europabaan/Wulverhorstbaan geleid.
  • Het Texaco tankstation richting A12 blijft bereikbaar, het Texaco tankstation richting Woerden (bij de carpoolplaats) ligt binnen de afsluiting en is dus niet bereikbaar.
  • Zowel de carpoolplaats bij het Texaco tankstation als de carpoolplaats aan de zuidzijde van de A12 is gedurende de werkzaamheden afgesloten.
  • Syntus regelt zelf een aangepaste route voor de bussen; kijk op www.u-ov.info voor actuele informatie over omleidingen en verstoringen.
  • Nood- en hulpdiensten krijgen bij calamiteiten altijd een snelle en veilige doorgang.

SLAG OM DE ARM

Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden roet in het eten gooien waardoor het werk moet worden uitgesteld naar een later moment. Bijvoorbeeld als het lange tijd achter elkaar regent. Asfalteren en belijning aanbrengen is dan niet verstandig omdat de kwaliteit van het resultaat onvoldoende zal zijn.

OVERIGE WERKZAAMHEDEN IN DE OMGEVING

Vanaf 13 juli aanstaande voert aannemer KWS reconstructiewerkzaamheden uit aan de N204 in opdracht van de provincie Utrecht. Het gaat om het gedeelte bij Linschoten, tussen de A12 en de rotonde IJsselveld. De werkzaamheden duren tot 1 september. U kunt de kws app downloaden op uw telefoon voor de planning van dit project (N204 Woerden-Lopik). De informatie is te ook vinden op www.provincie-utrecht.nl/n204linschoten

Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen? Volg @werkaandewegutr dan op Twitter.

 


Meer informatie | www.provincie-utrecht.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Special Coatings b.v. Bladel
DijkmansBergJeths Advocaten Bladel
Margreet Hairstyling