Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< september 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
35
 
 
 
 
 
1
2
36
3
4
5
6
7
8
9
37
10
11
12
13
14
15
16
38
17
18
19
20
21
22
23
39
24
25
26
27
28
29
30

FC Utrecht spelers vervullen wensen in IJsselstein en Nieuwegein

FC Utrecht spelers vervullen wensen in IJsselstein en Nieuwegein
IJsselstein Geplaatst 8 november 2017

De afgelopen weken trok FC Utrecht de provincie in om mensen te vragen of ze iemand kenden die geholpen moest worden. In IJsselstein en Nieuwegein werden twee wensen werkelijkheid.

Er kwamen honderd verzoeken binnen en twaalf wensen werden afgelopen dinsdag 7 november vervuld. Waaronder twee ingestuurde wensen, een in IJsselstein en een wens in Nieuwegein werkelijkheid.

IJsselstein

De wens in IJsselstein is als volgt ingestuurd:

Angela Vesters heeft haar moeder Betty opgegeven voor Oprecht Utrecht. Haar wens:
Mijn wens is een wens voor mijn mama. Zij woont samen met mijn zus en haar kinderen. Ook woont mijn andere neefje bij haar. Zij is mantelzorger voor hem. 24/7 jonge kinderen om haar heen. Ook past ze op mijn zoontje van 2 als ik werk. Binnenkort word ik geopereerd aan een hernia en staat ze ook voor mij en mijn zoontje klaar, terwijl ze zelf ook slecht ter been is. Zelf is er veel financiële tegenslag geweest en fiets zij helaas op geen beste fiets. Ik gun haar een mooie veilige bakfiets waar zij haar kleinkinderen in mee kan nemen. zodat zij ook van het lopen ontzien word.

Oma Betty was ontzettend verrast en stond met tranen in haar ogen toen we vertelden dat haar dochter haar in het zonnetje wilde zetten.
Uiteindelijk hebben Chris David, Edson Braafheid en Nick Marsman Betty verrast door klusjes voor haar te doen in huis. Zo haalden ze bijvoorbeeld de bladeren voor het huis weg.
Na een tijdje kwam de grote verrassing voor Betty: Een bakfiets, waar haar kleinkinderen in passen. Edson Braafheid heeft de fiets uitgeprobeerd en was zeer tevreden.
Betty had in eerste instantie niet door dat de bakfiets voor haar was, dus was zeer verrast.

Foto's: Djayden Overwater

Nieuwegein

Aanvoerder Willem Janssen van FC Utrecht ging samen met Patrick Joosten en Matty Willock in het kader van het provinciebezoek #OprechtUtrecht gisteren (dinsdag) op bezoek bij de 75-jarige Leida. De tuin van de Nieuwegeinse werd door het FC Utrecht-drietal winterklaar gemaakt.

Janssen, Joosten en Willock stoken de handen snel na aankomst in Nieuwegein uit de mouwen en haalden de nodige oude planten uit de tuin. Daarna sjouwden ze, onder toeziend oog van Leida, met stenen. Buurvrouw Truus, die Leida had opgegeven voor Oprecht Utrecht, kwam woorden tekort. "Ik fietste vorige week langs het plein, zag de wagen van Oprecht Utrecht staan en moest meteen aan Leida denken. Dat FC Utrecht dit doet, is geweldig."

Leida zelf was even verrast als onder de indruk van het bezoek van de drie FC Utrecht-spelers. "Ik kan er niet over uit hoeveel dit voor me betekent", vertelde ze. "Als je dit soort dingen op televisie ziet, denk je: zouden ze dat maar eens voor mij doen. En nu gebeurt dat. Deze voetballers vergeet ik niet, ik ben heel trots op ze. Dit doet me heel veel."

Eenmaal klaar met tuinieren bekeek captain Janssen samen met Joosten en Willock goedkeurend de achtertuin, die in januari door Hoveniersbedrijf Leo van den Bosch in samenwerking met Steenplaza verder wordt aangepakt. "Activiteiten zoals deze zetten je weer met beide benen op de grond. Je weet hoe belangrijk FC Utrecht is, als je zo onder de mensen komt", zei de aanvoerder. "Wij kunnen het gevoel van samenzijn versterken als spelers; mensen kennen je. Als je dit ziet: dat is goud."

Foto's: FC Utrecht

Kijk voor nog meer info en foto's op www.fcutrecht.nl

St Maarten parade

FC Utrecht zoekt met het nieuwe #OprechtUtrecht-programma steeds meer de verbinding met de patron van de stad, Sint Maarten. Deze beschermheilige staat bekend om zijn barmhartigheid. De verbinding met Sint Maarten is de reden dat een Old Stars-team van de FC vanavond tijdens de St Maarten-parade meeloopt. De Old Stars lopen hier aan de hand van bejaarden van een zorgcentrum uit Transwijk.

 


Meer informatie | www.fcutrecht.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Accountant Putten MTH Accountants & Adviseurs
Footgolf - Ermelo Pitch&Putt Golf  Strand Horst
Gendringen Blumer Electro Witgoed Bruingoed Apparatuur Reparatie
Allesvan Eersel, Duizel. Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelré voor verenigingen
Auto Versteeg Buurman B.V. Voorthuizen