Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< mei 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
18
 
1
2
3
4
5
6
19
7
8
9
10
11
12
13
20
14
15
16
17
18
19
20
21
21
22
23
24
25
26
27
22
28
29
30
31
 
 
 

Barbecue wedstrijd bij de Makro

Barbecue wedstrijd  bij de Makro
Nieuwegein Geplaatst 6 juni 2017

Nieuwegein en Viananen hadden afgelopen weekend de BBQ Battle.

Winnaar Peter Strikkers van de BBQ Battle Makro Nieuwegein en Winnaar Siebren de Goeij van de BBQ Battle Marko Vianen nemen 10 juni deel aan landelijke finale in Vianen.

Deze middag was de Makro vestiging geheel en al gehuld in BBQ-sferen. Vijf ondernemers van de vestiging waren verkozen om mee te dingen om de titel Baas BBQ XXX Vianen. Alle noodzakelijke accessoires stonden opgesteld op het wedstrijdterrein. De deelnemers kregen een zogenaamde Mystery-box aangereikt waarin geheimgehouden ingrediënten zaten die moesten worden bereid.

BBQ Battle Vianen

Zateredag 4 juni de BBQ Battle plaats bij de vestiging van Makro Vianen. Vijf klanten van deze vestiging streden om de titel Baas BBQ Makro Vianen. Een deskundige jury onder voorzitterschap van Leonie van Someren, chef kok en voormalig persoonlijk assistent van Cas Spijkers riep Siebren de Goeij unaniem uit tot winnaar.

Al snel na het startschot dwarrelde de rook boven de barbecues en konden het vlees en de vis op de gril. Behalve juryleden Leonie, wethouder Landwehr en bekende Utrechter Toni Peroni die kritisch toezagen op de bereiding, keken ook geïnteresseerde klanten mee. Zowel juryleden als klanten konden het resultaat direct proeven en beoordelen.

Winnaar Siebren mag zich een jaar lang Baas BBQ Makro Vianen noemen. Juryvoorzitter Leonie roemde de winnaar om zijn originaliteit, presentatie en verrassende smaakcombinaties. Siebren ontving een Makro cheque ter waarde van euro 150. Daarnaast neemt hij 10 juni in Vianen deel aan de landelijke finale die wordt geleid door juryvoorzitter top-kok Jeroen Robberegt.

BBQ Battle Nieuwegein

2e Pinksterdag maandag 5 juni vond de BBQ Battle plaats bij de vestiging van Makro Nieuwegein. Vijf klanten van deze vestiging streden om de titel Baas BBQ Makro Nieuwegein. Een deskundige jury onder voorzitterschap van Bert Griffioen riep Peter Stikkers unaniem uit tot winnaar.

Vanmiddag was de Makro vestiging geheel en al gehuld in BBQ-sferen. Vijf ondernemers van de vestiging waren verkozen om mee te dingen om de titel Baas BBQ Nieuwegein. Alle noodzakelijke accessoires stonden opgesteld op het wedstrijdterrein. De deelnemers kregen een zogenaamde Mystery-box aangereikt waarin geheimgehouden ingrediënten zaten die moesten worden bereid.

Al snel na het startschot dwarrelde de rook boven de barbecues en konden het vlees en de vis op de gril. Behalve juryleden die kritisch toezagen op de bereiding, keken ook geïnteresseerde klanten mee. Zowel juryleden als klanten konden het resultaat direct proeven en beoordelen.

Winnaar Peter Strikkers mag zich een jaar lang Baas BBQ Makro Nieuwegein noemen. Juryvoorzitter Bert Griffioen roemde de winnaar om de smaak, presentatie en originaliteit. Peter Strikker ontving een Makro cheque ter waarde van euro 150. Daarnaast neemt hij 10 juni in Vianen deel aan de landelijke finale die wordt geleid door juryvoorzitter top-kok Jeroen Robberegt.

Over Makro

Makro richt zich op kleine zelfstandige ondernemers en heeft een breed food- en non-food-assortiment. Makro Nederland heeft in Nederland 17 vestigingen. Makro wordt een unieke marktplaats waarin kleine en grotere ondernemers elkaar kunnen vinden en zaken met elkaar kunnen doen. We zorgen er samen voor dat ondernemers hun tijd bij Makro goed besteden. De nieuwe Makro is gebaseerd op drie pijlers: ondernemers kunnen bij Makro inkopen & shoppen, werken & netwerken en zakendoen met andere ondernemers.


Meer informatie | Bron & foto's Sabine Cöl / Makro Nieuwegein | Bron & foto's: Sandra Gerdessen-Peek / Marko Nieuwegein

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Hurkmans Autoschade Veghel
Kraakman Perfors B.V. Soesterberg Tuin- Park- en Golfmachines
Dolfinarium - Harderwijk Show Themapark Zeedieren
City Bed IJsselstein
Ladies Selection Ulft
Natuurklimpark - Ermelo Klimbos Ermelo