Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< mei 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
18
 
1
2
3
4
5
6
19
7
8
9
10
11
12
13
20
14
15
16
17
18
19
20
21
21
22
23
24
25
26
27
22
28
29
30
31
 
 
 

Feestelijke opening nieuwe locatie Den Hartog Verzekeringen en Regiobank

Feestelijke opening nieuwe locatie Den Hartog Verzekeringen en Regiobank
Lopik Geplaatst 11 april 2017

Afgelopen donderdag 6 april werd de nieuwe locatie van Den Hartog Verzekeringen BV en RegioBank Lopik officieel geopend.

De opening van de nieuwe locatie Den Hartog Verzekeringen en Regiobank werd goed bezocht, waardoor het een succesvolle opening is geworden. Een openingsfeest met live muziek van zanger Jan van Woudenberg, een hapje en een drankje en de Rijdende Keuken van Bas Valkenburg.

Martin Willemse, directeur Den Hartog Verzekeringen heeft met een levensgrote schaar het lint doorgeknipt en hiermee de nieuwe vestiging Den Hartog Verzekeringen en RegioBank in Lopik officieel geopend. Een prachtig nieuw ingerichte verzekeringskantoor met een bank aan de Vogelzangsekade 1a in het kloppend hart van Lopik. Den Hartog Verzekeringen en RegioBank willen graag voor haar klanten een financieel centrum zijn waar ze met al hun vragen terecht kunnen.

Laden...

Martin Willemse

Wij bieden de klant een heel mooi totaalpakket aan door het unieke samengaan van een verzekeringskantoor met een bank. RegioBank is een bank die dicht bij de mensen staat. Dit sluit ook aan bij wat wij als kantoor willen uitstralen.

Team Den Hartog Verzekeringen en Regiobank Lopik staat voor uw klaar

vlnr: Leny van den Hoeven-van Kats, Alex de Graaf, Chantel Buijs-te Brake en Anja Adolfs

 


Meer informatie | www.denhartogverzekeringen.nl | Klik hier voor de Facebook pagina van Den Hartog Verzekeringen | https://regiobankadviseurs.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Den Hartog Verzekeringen BV  & RegioBank