Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< april 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
13
 
 
 
 
 
 
1
14
2
3
4
5
6
7
8
15
9
10
11
12
13
14
15
16
16
17
18
19
20
21
22
17
23
24
25
26
27
28
29
18
30
 
 
 
 
 
 

Familiebedrijf Megaflex in Bladel introduceert nieuwe digitale drukpers op wervelend event

Familiebedrijf Megaflex in Bladel introduceert nieuwe digitale drukpers op wervelend event
Bladel Geplaatst 31 januari 2017

Op 27 januari introduceerde het familiebedrijf Megaflex in Bladel de HP Indigo 8000, een nieuwe digitale drukpers van Hewlett-Packard: dé revolutie in packaging- en labelprinting. De pers heeft de grootste printkwaliteit die er in de markt beschikbaar is en Megaflex beschikt over de enige ervan in de Benelux! De Brabantse producent van bedrukte en blanco etiketten introduceerde de digitale drukpers tijdens een feestelijk event, gepresenteerd door televisiepersoonlijkheid Helga van Leur. 

Sprekers van Hewlett-Packard waren speciaal uit het buitenland overgevlogen om te vertellen over de vele kansen die er met deze drukpers liggen op het gebied van marketing, sales, packaging-design en business development. En dit trok talloze professionals uit deze branches naar Brabant. Zij beleefden een bijzondere avond en lieten zich volop inspireren.

Trots op familiebedrijf
De onthulling van de HP Indigo 8000 werd gedaan door Jan van Limpt, algemeen directeur van Megaflex en zijn zoon Bart, tevens directeur. Daarin bijgestaan door Jan's echtgenote Kitty, zijn dochters Daniëlle en Susanne en uiteraard door Helga van Leur. Jan van Limpt: "Waarin een klein bedrijf groot kan zijn, wij zijn zo trots! Ruim 20 jaar geleden begonnen wij als familiebedrijf in een klein pand met een paar persen en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met 35 geweldige medewerkers dat het vertrouwen heeft van talloze gewaardeerde A-producenten in binnen- en buitenland. En nu staat in ons bedrijf de enige HP Indigo 8000 van de Benelux! Wij kunnen niet wachten om onze klanten nóg meer van dienst te zijn."

Razendsnel en hoogst creatief inspelen op trends
Eén van de belangrijkste wapenfeiten van de digitale drukpers is dat hij (dankzij de revolutionaire HP-Mosaic-technologie) in één run en uit één ontwerp duizenden tot miljoenen verpakkingsetiketten kan printen waarvan geen twee er hetzelfde uitzien. Dit maakt het mogelijk om razendsnel en uiterst creatief uiting te geven aan acties en in te spelen op trends en actuele gebeurtenissen. Producenten kunnen op unieke wijze consumenten verrassen, aanhaken op wat er ‘nu' leeft en volledige aansluiting vinden bij de belevingswereld van klanten. De unieke verpakkingen in het winkelschap vallen enorm op en hebben een grote stopkracht. Met deze introductie praat Megaflex dus niet (alleen) over productie, maar vooral over inspiratie, marketing en design.

Sprekende voorbeelden en succesverhalen
Erik van Sloten, Business Development Manager Labels EMEA van HP, was overgekomen van zijn standplaats Barcelona om een lezing te geven over de veranderende markt, de kansen die er zijn en hoe producenten die kunnen grijpen met behulp van de HP Indigo 8000. Hoe de Mosaic-technologie hierop van invloed is, maakte Hadar Peled Vaismann duidelijk. Zij is Creative Manager HP Indigo in Israël. In andere delen van de wereld boeken A-producenten grote successen met de digitale drukpers en Mosaic, zoals Coca-Cola, Oreo en Bud. Maar dit succes is ook weggelegd voor kleinere producenten.

Investeren in duurzaamheid
De aanwezigen konden met eigen ogen honderden toepassingen en voorbeelden zien van de unieke productontwerpen tijdens een speciaal ingerichte inspiratietentoonstelling. En dat werken met de HP Indigo 8000 ook een duurzame beslissing is, onderschreef Helga van Leur in haar lezing. "We hebben maar één aarde en we zijn met steeds meer mensen en willen steeds meer. Digitaal printen is energiezuinig, het water wordt gerecycled, de koelsystemen zijn ‘groen', geen drukplaten, geen cilinders en een minimale afvalproductie. Deze nieuwe digitale drukpers hier bij Megaflex, maar ook de bestaande die zij heeft, dragen bij aan een duurzame wereld. Ik word hier heel blij van!"

Feestje en netwerken
Helga van Leur nodigde de aanwezigen uit om samen met de familie en medewerkers te gaan genieten van de heerlijke gerechten die live werden bereid terwijl een dj voor de perfecte muzikale omlijsting zorgde. Natuurlijk kon iedereen ook demonstraties van de nieuwe drukpers bijwonen en met Helga van Leur op de foto. De avond eindigde met een onvervalste polonaise, zoals alleen Brabanders dan kunnen!

 

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Koperrestauratie Brink Haarlem
Gebr. Toonders Bouwmaterialen Bergeijk
SBP Outdoor Bergeijk Witrijt
Esso Hapert - Eersel - Bladel
Ladies Selection Ulft