Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< oktober 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
40
 
 
 
1
2
3
4
41
5
6
7
8
9
10
11
42
12
13
14
15
16
17
18
43
19
20
21
22
23
24
25
44
26
27
28
29
30
31
 

De door het Business Event Putten uitgeroepen winnaars

De door het Business Event Putten uitgeroepen winnaars
Putten Geplaatst 23 juni 2015

Deze feestelijke ondernemersavond, waarbij de Verkiezing van Ondernemer/Onderneming van het Jaar centraal staat, werd gepresenteerd door theatermaker en sneldichter Willem Gunneman.

Alle genomineerden en winnaars van Business Event gemeente Putten. foto's: Henk Merjenburgh

putten, allesvan, bne, gemeente, winnaars

Maandag 22 juni jl. vond de vierde editie van het Business Event gemeente Putten plaats. Onder muzikale begeleiding van Jan Vayne interviewde Willem Gunneman de enthousiaste genomineerden. Daarnaast zette hij alle winnaars en genomineerden in het zonnetje door hen persoonlijk toe te zingen. De prijs in de categorie Jonge Ondernemer ging naar Meiling Schilderwerken. In de categorie MKB en Detailhandel ging de award naar Van de Kamp & Lolkema. Van de Brug Int. Tanktransport BV mocht de award in de derde categorie, Industrie en Dienstverlening, in ontvangst nemen.

Rode loper
Rond 19:15 uur werden de genomineerden voorgereden in luxe Volvo's van onze businesspartner. Op de rode loper werden zij verwelkomd door de burgemeester en wethouders, commissieleden, businesspartners, en overige betrokkenen bij het Business Event. Iets na 20:00 uur startte het officiële programma.

Luid applaus
Na een welkomstwoord door Willem Gunneman kwamen de genomineerden onder luid applaus van de ruim 300 aanwezige gasten de zaal binnen. Na het voorstellen van de voordrachtcommissie en de jury, onder leiding van kandidaat-notaris Jacqueline Beumer-de Lange, was het tijd voor de eerste categorie:

Meiling Schilderwerken
In de starterscategorie waren, naast Meiling Schilderwerken, ook Ruitenberg Interieurbouw en EMjoy Coffee Food & More genomineerd. Deze ondernemers, met een bedrijf jonger dan 5 jaar of een leeftijd jonger dan 40 jaar, moesten zich aan het publiek presenteren in een anderhalf minuut durende pitch. In deze categorie werd de winnaar voor de helft door je jury en voor de helft door het publiek gekozen. Het publiek kreeg de mogelijkheid om, door te stemmen per sms, hun favoriete ondernemer te steunen. Ruitenberg Interieurbouw werd door de jury geroemd om de optimale kwaliteit van keukens die Rutger en Angela van de Ziel leveren. Ook zijn zij binnen de gemeente Putten maatschappelijk betrokken. De jury heeft bewondering voor de bedrijfsvoering van EMjoy Coffee Food & More. Martin Roelofs en Emma Brieffies willen op een andere manier horeca neerzetten, namelijk door een beleving te creëren, waarbij onder andere gastvrijheid en no-nonsense, de kenmerken zijn. Juryvoorzitter Jacqueline Beumer- de Lange maakte bekend dat Meiling Schilderwerken de winnaar van deze categorie was. Wethouder Koekoek reikte de award uit aan de enthousiaste ondernemers Alex en Matthijs Meiling. De afgelopen jaren is het bedrijf doorontwikkeld op de verschillende terreinen. Door vertrouwen en betrokkenheid bedienen ze klanten van klein tot groot.

Van de Kamp en Lolkema
Na de eerste categorie kwamen de genomineerden voor de tweede categorie, MKB en Detailhandel op het podium. Na een gesprek en vertoning van de bedrijfsfilms van de genomineerden maakte de juryvoorzitter bekend dat van de Kamp en Lolkema van Klaas van de Kamp en Johan Lolkema de winnaar is. Het centraal staan van de belangen van de patiënt/cliënt en de innovatie binnen de praktijk, oogstte bijzondere waardering bij de jury. 't Vershuis en Restaurant de Muur waren ook genomineerd in deze categorie. De jury had bewondering voor De Muur, een kwaliteitsrestaurant met de nominatie voor beste Chinees Restaurant op zak. Harmen, Jan en Shu Ling, brengen samen de beleving van De Muur over naar het publiek. Geurt en Carine van Wincoop zijn de vijfde generatie Van Wincoop die de Verswinkel exploiteren. 't Vershuis is Verassend lekker en van alle markten thuis, voor de jury een mooi voorbeeld van goed ondernemerschap. De Award voor deze categorie werd uitgereikt door Aart Kous, voorzitter VNO NCW regio Noord Veluwe.

Van de Brug Internationaal Tanktransport
Binnen de categorie Industrie en Dienstverlening was onder andere Zielman Makelaardij genomineerd. De jury is onder de indruk van deze makelaardij van goede huize. Voor Heleen van de Beek- Tukker is het belangrijk persoonlijk betrokken te zijn bij de klant. Een andere genomineerde binnen deze categorie was het familiebedrijf van de Bunt van Henk en Ria van de Bunt. De omschakeling van een agrarisch bedrijf naar een isolatiebedrijf is voor hen een goede keuze geweest. binnen het bedrijf is oog voor innovatie en professionalisatie. De winnaar binnen de categorie Industrie en Dienstverlening werd van de Brug Internationaal Tanktransport van Rien, Arjanne en Evert van de Brug. Zij zijn er voor alles wat met zorg, veiligheid en stiptheid vervoerd dient te worden! Een zeer betrokken ondernemer uit de gemeente. Zij ontvingen de award uit handen van Burgemeester Lambooij.

Het Business Event werd georganiseerd door Network Business Events in samenwerking met de hoofdsponsor official partner Gemeente Putten, businesspartners, juryleden, voordrachtcommissie en overige betrokkenen.

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Grieks Restaurant Olympus