Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< januari 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
 
1
2
3
4
5
6
2
7
8
9
10
11
12
13
3
14
15
16
17
18
19
20
4
21
22
23
24
25
26
27
5
28
29
30
31
 
 
 

Wayne’s maakt zich op voor vijfde race van het seizoen

Wayne’s maakt zich op voor vijfde race van het seizoen
Lopik Geplaatst 6 juni 2018

Wayne Tessels zal zondag 10 juni om 11:30 uur voor de eerste keer een wedstrijd rijden op het circuit van Brno.

In Tsjechië zal de vijfde ronde van het World Supersport kampioenschap gaan plaatsvinden voor het ChromeBurner Wayne's Racing Team. Na een goede test in Brno, kijkt Tessels dan ook uit naar het komende raceweekend.

De World Superbike karavaan doet voor het eerst sinds 2012 het Automotodrom Brno aan. Het is ook de eerste keer dat de 24-jarige coureur van het ChromeBurner Wayne's Racing Team een race zal rijden op het Tsjechische circuit. Om goed voorbereid aan de start te verschijnen belegde het team enkele weken terug een test op de vloeiende baan. Tessels had het naar zijn zin tijdens deze training en kijkt er dan ook naar uit om vrijdag aan de eerste training te beginnen. Gezien de voorspellingen, kan het weer de trainingen of race nog wel een aparte wending gaan geven. Er wordt warm weer met stevige buien opgegeven in de regio van Brno.

Wayne Tessels: ‘Tijdens de test heb ik gemerkt dat het een erg gaaf circuit is met veel vloeiende bochten en hoogteverschillen. Het is in mijn ogen een aanvulling voor de kalender. Doordat we hebben kunnen trainen, beginnen we zeker niet met een achterstand ten opzichte van de rest. Na het lastige weekend in Donington, kijk ik er naar uit om samen met het team aan het werk te kunnen gaan. Het weer kan het weekend nog wel eens een verrassende wending gaan geven. Ik ben erg benieuwd hoe het gaat verlopen en heb er ontzettend veel zin in!'

 


Meer informatie | www.waynetessels.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

DijkmansBergJeths Advocaten Bladel
De Houtwinkel Bladel
GOLF 4 ALL Harderwijk
Total Hapert - Eersel - Bladel