Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< juni 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
22
 
 
 
 
1
2
3
23
4
5
6
7
8
9
10
24
11
12
13
14
15
16
17
25
18
19
20
21
22
23
24
26
25
26
27
28
29
30
 

35e IJsselsteinloop

35e IJsselsteinloop
IJsselstein


Zaterdag 3 juni de 35e IJsselsteinloop met als hoofdsponsor PodoXpert.

PodoXpert IJsselstein trots op hoofdsponsorschap

Constant Kivits

Constant Kivits: We zijn trots dat wij als podotherapie-organisatie ons de komende 3 jaar naam gevend hoofdsponsor mogen noemen van de ‘PodoXpert' IJsselsteinloop. Een bewuste, weloverwegen keuze met een drietal goed doordachte redenen, die we graag met u delen in deze eerste nieuwsbrief!

Medische betrokkenheid met sport!

We krijgen in onze praktijk, naast mensen met voet- en bewegingsklachten, steeds meer sporters, waaronder ook veel hardlopers, met langdurige- en soms zelfs chronische klachten die direct te maken hebben met hun sport. PodoXpert is bekend en zeer ervaren met deze klachten/blessures en werkt daarom ook veel samen met diverse sportverenigingen.

Onbekendheid met het paramedische beroep van podotherapeut

Veel van deze voet- en bewegingsklachten/sportblessures zijn relatief snel en simpel te verhelpen en zelfs, met goed advies te voorkomen. Het probleem is dat nog steeds veel mensen onbekend zijn met paramedische vak ‘podotherapie'. Wat doet een podotherapeut dan precies? Een podotherapeut behandelt mensen met een afwijkende voetstand en/of looppatroon en gerelateerde klachten aan heup, rug of nek, wat vaak een oorzaak is voor slepende klachten en -sportblessures. Door deze samenwerking willen we meer bekendheid geven aan dit vak om méér mensen béter te kunnen helpen.

Lokaal/sociale betrokkenheid met evenement en doel

PodoXpert is graag betrokken bij lokaal/sociale (sport)evenementen zoals de IJsselsteinloop, zeker als deze gepaard gaan met goede doelen. Vanaf de eerste bespreking hebben wij een goed gevoel gehad met de organisatoren van de prachtige evenement en gaan daarom met veel plezier en vertrouwen deze samenwerking aan!

Heb je dus (al langer) problemen tijdens of na het hardlopen, achillespees- of hielklachten of last van pijnlijke voeten, enkels, knieën heup of rug? Maak eens (zonder verwijskaart) een afspraak voor een check en/of advies. Op www.podoxpert.nl vind je een overzicht van alle mogelijke (sport)klachten.


Jubileum 35e editie IJsselsteinloop

De 34e IJsselsteinloop was een groot succes, meer dan 2500 lopers gingen van start en op dit moment zijn de voorbereidingen voor de 35e IJsselsteinloop op 3 juni alweer in volle gang. Vanwege het jubileumjaar, 35 jaar IJsselsteinloop, zullen wij alle deelnemers verrassen met een speciale herinnering! Mocht je interesse hebben om je bedrijf te verbinden aan de 35e PodoXpert IJsselsteinloop, neem contact op met ons via info@ijsselsteinloop.nl

Inschrijving

Op 1 december gaat de inschrijving voor de 35e editie open! Je kunt je weer inschrijven voor de 5km, 10km, halve marathon, jeugdloop of als bedrijf met je collega's. Noteer in je agenda alvast 3 juni 2017 en schrijf je vanaf 1 december in via onze website: www.ijsselsteinloop.nl.

Volg de IJsselsteinloop op Twitter en Facebook

Volg de IJsselsteinloop op Twitter, like de Facebookpagina van de
IJsselsteinloop en volg het laatste nieuws.

Kijk voor meer info kijk op www.ijsselsteinloop.nl

Foto: Bernard Brosi IJsselsteinloop 4 Kids 2014

 

 


Geluid word verzorgt door www.debruinentertainment.nl

 

Looptip :

De 39e Linschotenloop wordt gehouden op zaterdag 17 december 2016. U kunt zich op de dag zelf nog inschrijven voor hardlopen of wandelen. Vanaf 08:30 uur starten de wandelroutes in deze prachtige omgeving van Linschoten. Hardlopen, 2km, 10km, 5.3km of een halve marathon, kan vanaf 12:00 uur. www.linschotenloop.nl.

 


Meer informatie www.ijsselsteinloop.nl

« terug
Van Lexmond Wonen
Chocolaterie Zuccotto
City Bed IJsselstein
Luigi's IJssalon