Alles van Nederland
Bekijk de agenda
< juli 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
 
 
 
 
 
 
1
27
2
3
4
5
6
7
8
28
9
10
11
12
13
14
15
29
16
17
18
19
20
21
22
30
23
24
25
26
27
28
29
31
30
31
 
 
 
 
 

Burg Bieren Bierfeest groter dan ooit

Burg Bieren Bierfeest groter dan ooit
Ermelo
Van 15.00 tot 22.00 uur
Putterweg 45, Ermelo


Afsluiting Putterweg zorgt voor meer ruimte festivalterrein Dit jaar vindt voor de 22e keer het jaarlijkse Burg Bieren Bierfeest plaats. Ook dit jaar weer op de vrijdag en de zaterdag. Vrijdag 4 augustus en zaterdag 5 augustus:

Op zaterdag zal het festivalterrein aanzienlijk groter zijn dan de voorgaande jaren. De Putterweg zal vanaf de Oude Telgterweg tot rotonde Hamburgerweg worden afgesloten waardoor er 1 rijbaan beschikbaar komt als festivalterrein. Heel veel meer ruimte dus!!

Op vrijdag 4 augustus zullen er 18 Nederlandse brouwerijen aanwezig zijn met hun speciaalbieren. De bedrijven uit Ermelo ontbreken ook zeker niet dit jaar. Zo is De Bourgondiër aanwezig met hun fantastisch lekkere kazen en worstjes. De ideale gelegenheid om heerlijke bieren en spijzen te proeven. Op vrijdag is dit allemaal van 15.00 uur tot 22.00 uur. Om de bieren te kunnen proeven dient u een festivalglas aan te schaffen en deze kunt u tegen inlevering van een consumptiemunt laten vol tappen. Voor de BOB is de entree gratis. Alle lekkernijen van de restaurants zijn ook te betalen met onze consumptiemunten.

Op Zaterdag 5 augustus is ons oude vertrouwde bierfeest zoals u gewend bent, elk jaar op de 1e zaterdag van augustus van 12.00 uur tot 20.00 uur. Maar dan dit jaar met heel veel meer ruimte. Ook een record aantal brouwerijen zijn er aanwezig deze dag. Maar liefst 35. Enkel Nederlandse brouwers met in totaal meer dan 150 verschillende bieren.

In de loop van de jaren is dit festival uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse bierproeverijen van het land. Het Burg Bieren Bierfeest is dan ook het langst lopende bierfestival met enkel Nederlandse brouwerijen.
Om de bieren te kunnen proeven dient u net als op de vrijdag een festivalglas aan te schaffen. Door de ruime keuze aan bieren is het bierfeest eigenlijk één grote proeverij, de gezelligheid staat voorop. Natuurlijk is er ook gedacht aan de innerlijke mens, zoals het varken aan spit, palingroken en andere lekkere snacks. De hele dag is er live muziek die wordt verzorgd door onze vaste entertainer Bob van Zandbergen en als extra toevoeging John Vis met z'n piano. Ook hebben we dit jaar weer een mooi nieuw festivalglas waarmee u de heerlijke bieren kunt proeven. Oude festival glazen van andere jaren kunnen niet meer gebruikt worden.

Een zeer uniek en elk jaar weer een gezellig bierfestival. Komt u vooral de veelzijdigheid die Nederland op het gebied van bier te bieden heeft ontdekken. TOT ZIENS op vrijdag 4 & zaterdag 5 augustus 2017. Bij slecht weer is het feestterrein grote deels overdekt!« terug
Allesvan de Gemeentes Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel
Gebr. Toonders Bouwmaterialen Bergeijk
SBP Outdoor Bergeijk Witrijt
Engels Assurantiën Eindhoven
Tobre Tuinmeubelen Schijndel